Google Recensies Houten Hondenbench.

Recensies geplaatst door personen die op Google houten hondenbenches pagina staan.

Fam. Wijtman
Fam. Wijtman
30/12/2023
Net voor kerst de bench op kunnen halen en wij vinden hem super! Erg fijn was ook de communicatie tijdens de ‘bouw’fase waarbij Frank af en toe een foto stuurde zodat we wisten hoe het verliep,…en zelfs de koffie was lekker bij Frank in de werkplaats, kortom: een aanrader!!
Suzanne
Suzanne
16/12/2023
Wij zijn super blij met de bench !! Goede communicatie en goede kwaliteit. Tijdens de bouw foto's gekregen wat je een indruk geeft van hoe het gaat worden. Wij gaan nu genieten van de kast/bench ♡♡
Tom
Tom
23/07/2023
Heel fijn bedrijf, waar we samen met de eigenaar een eigen meubel geheel naar wens hebben kunnen ontwerpen. Frank denkt mee, stuurt regelmatig updates met fotos en levert vakwerk af. Zowel wij als ons hondje zijn superblij met het resultaat!
Martin Smeulders
Martin Smeulders
21/07/2023
Goede en correcte behandeling. Professionele uitvoering en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Manuel Ber
Manuel Ber
01/05/2023
Wat een goede service !!! Bench laten maken voor onze dobermann zeer content !! Top maatwerk ! Een dikke 10/10!!!!!
Eric Stam
Eric Stam
03/04/2023
Hebben een honden bench gekocht. Snel een offerte ontvangen. Communicatie daarna ook uitstekend. Voorbeeldtekening ontvangen, opties besproken. Gedurende proces met foto’s op de hoogte gehouden van de honden bench. Erg professioneel. Bench is super mooi en het hondje is er blij mee.
Ilse Sap
Ilse Sap
14/03/2023
Ik heb een auto waar totaal geen fatsoenlijk bench in past die standaard te bestellen valt.... torn dacht ik ineens.....misschien is deze wel te maken in het hout?? Gaan zoeken en uutgekomen bij deze firma. Super snel en super mooi een hondenbench gemaakt. Heel blij mee!!!
Stijn Marchal
Stijn Marchal
05/02/2023
Zeer vriendelijke man die netjes op tijd aflevert. Op en top zoals gevraagd! En bovenal ziet het er top uit!
yolanda del prado
yolanda del prado
05/02/2023
Zeer tevreden over de uitwerking, de voortgang waarvan we door middel van foto’s op de hoogte gehouden werden, de bouw en de bezorging van onze op maat gemaakte hondenbench
Nynke Ernst
Nynke Ernst
30/01/2022
button facebook recensies houten hondenbench
button facebook recensies houten hondenbench
button pinterest follow houten hondenbench